Het vakantiehuis voorzien van alle gemakken - Vakantiehuisjes in Hongarije - Casa Mama en Freitag Pince

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het vakantiehuis voorzien van alle gemakken

De romantiek van het dorp vindt u terug in uw vakantiehuis "Casa Mama". Het huis is een in 2011 verbouwde tanya, een hongaarse boerderij, waarbij is getracht om de authentieke stijl te behouden. Hoge plafonds, luiken, de lemen muren zijn enkele van deze kenmerkende eigenschappen waaraan het huis zijn charme ontleent. Het huis bestaat uit 2 slaapkamers, ouderslaapkamer met een 2 persoons bed, een kinderslaapkamer met 3 persoons stapelbed (2 onder, 1 boven), woonkamer, waarin desgewenst extra bedden kunnen worden geplaatst, met houtkachel, keuken met vaatwasser, koel- vriescombinatie, oven en keramisch kookplaat. Een grote eettafel maakt deze gezellige keuken compleet. Natuurlijk kan het gehele huis worden verwamd door de houtkachel maar als u het houthakken, kloven etc even niet ziet zitten kunt u ook gewoon de thermostaat een slag geven zodat de centrale verwarming het huis heerlijk verwarmt. In de moderne badkamer treft u een douche, wastafel en wasmachine aan.

De vakantiewoning "Casa Mama" is gelegen op een oppervlakte ongeveer 5.000 m2 tegen een heuvel wat grotendeels bestaat uit bos. Een heerlijke plaats voor kinderen om te ontdekken, hutten te bouwen en allerlei andere spelletjes te doen. De tuin is aangelegd in 2011 - 2012. In de tuin bevindt zich een verwarmd, achtvormig zwembad met een afmeting van ongeveer 10 bij 6 meter. Het zwembadwater wordt met zonne-energie verwamd. Rondom het zwembad treft u een heerlijk zonneterras aan. De bewaard gebleven drinkbakken voor het vee staan vol met prachtige bloemen. In de tuin staan fruitbomen waarvan u van hartelust mag snoepen. Onder de fruitbomen is een schaduw terras aangelegd. Heerlijk om uw lunch of diner te gebruiken. Direct aan de woning treft u overigens nog een verhoogd, lounge terras aan. Op dit terras kunt u 's avonds genieten, onder het genot van een wijntje, van de prachtige sterrenhemel, de krekels en het knisperende vuur wat klinkt vanaf de vuurplaats.

In het huis kunt u gebruik maken van TV, DVD en spelcomputers (PS2 en Wii). Middels de sateliet kunt u alle nederlandse zenders ontvangen zodat u uw favoriete programma niet hoeft te missen. In een grote boekenkast treft u vele boeken aan. Mocht er hier niets van uw gading bij zijn, kom dan gerust een kijkje nemen in onze boekenkast (overkant van de straat). Onze vakantiewoning is voorzien van draadloos internet (Wifi). Uw auto('s) kunt parkeren op het terrein, er zijn 3 ruime parkeerplaatsen aanwezig. Huisdieren zijn in principe toegestaan. Wel graag vooraf overleg over welke dieren het betreft.

Tenslotte wil ik u nog even voorstellen aan de gastvrouw en gastheer van u vakantie. Wij zijn Rita en Harry en staan voor uw klaar tijdens u verblijf. Het Hongaars is geen makkelijke taal maar met duits en in mindere mate engels kunt u zich in deze streek prima redden. Toch kan er altijd iets zijn wat niet lukt of lastig is. Aarzelt u vooral niet om het ons te vragen om u te helpen. Wij doen dat graag voor u! Mocht u het prettig vinden om bij de diverse activiteiten door ons of één van ons begeleidt te worden dan horen we dat graag en kijken we samen hoe we dit kunnen invullen. U staat er hoe dan ook niet alleen voor. Kijk ook in ons gastenboek hoe uw voorgangers hun verblijf hebben ervaren.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu