Het wijnhuis in een geweldige ambiance - Vakantiehuisjes in Hongarije - Casa Mama en Freitag Pince

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het wijnhuis in een geweldige ambiance


De "Freitag Pince" is een verbouwd wijnhuis zoals er maar weinig zijn. Na een aantal jaren van opknappen en verbouwen is de prachtige pince gereed om verhuurd te worden. Aan alles kunt u merken dat het wijnhuisje een juiste sfeer uitademt. Het bad in de voormalige wijnkelder is het ultieme beleven van deze sfeer. Bij binnenkomst van het wijnhuisje staat u midden in de kamer. In deze centrale ruimte bevindt zich de woonkamer met open keuken. Twee badkamers staan, één met ligbad in de voormalige wijnkelder en één met douche, tot u beschikking. Het huis wordt verwarmt middels een houtkachel. De keuken is uitgerust met vaatwasser, koel-vries combinatie, electrische oven en gasfornuis. Natuurlijk is een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. In de badkamer staat de wasmachine.


Via een trap bereikt u de bovenverdieping waar twee slaapkamers zijn gelegen. Beide slaapkamers zijn uitgerust met een twee persoons bed. Eventueel kunnen beneden nog twee personen slapen op de slaapbank waardoor het huisje geschikt voor 4 personen met mogelijke uitbreiding tot 6 personen. De slaapkamers zijn ingericht in een rustieke sfeer met houten vloeren, antieke inrichting en natuurstenen muren. Het huisje ligt op een heuvel te midden van de natuur. Uw zult 's ochtends genieten van de ontwakende volgens die vrolijk kwetteren in het bos wat het huisje omgeeft.


In het huis is een TV met satelietontvanger, vele zenders zijn beschikbaar. Tussen het wijnhuisje en de schuur bevindt zich een overdekt terras waar men heerlijk zitten kan als het in de zon te warm is. Het grasveld is heerlijk om te zonnen en in de midden is een terras aangelegd. Het huisje is gelegen aan een veldweg op een heuvel. Tussen de bomen door is er een mooi uitzicht op het dorp Monyoród. Op het hoger gelegen terras is een vuurplaats waar een kampvuur gemaakt kan worden (als het niet te droog is). Wellicht is het leuk om eens te koken op de traditionele, Hongaarse manier met een driepoot en kookketel. Even iets anders als op een barbeque welke overigens ook aanwezig is.


Natuurlijk kan de "Freitag Pince" alleen gehuurd worden maar het kan ook in combinatie met "Casa Mama". Op deze wijze kan de vakantie gevierd worden met vrienden of familie. Ieders op zijn eigen plek en toch gezamenlijk. In totaal bieden beide huisjes plek aan ongeveer 9 tot 13 personen. De huisjes liggen praktisch tegen elkaar aan. "Casa Mama" ligt in het dorp en de "Freitag Pince" in op de boven gelegen landweg. Via een pad naar beneden staan de huisjes met elkaar in verbinding.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu