Vakantiehuisje huren in Hongarije - Vakantiehuisjes in Hongarije - Casa Mama en Freitag Pince

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hongarije, het land om te ontdekken!

Hongarije, niet direct het eerste land waar we aan dachten bij onze plannen om te gaan wonen in het buitenland of om vakantie te vieren. Toch wonen en leven we nu in Hongarije. Na een korte vakantie in dit prachtige, rustige land hebben we ons beeld over Hongarije behoorlijk bijgesteld. Een land waarin mensen interesse in en tijd voor elkaar hebben, een land met volop ruimte en een prachtige natuur, een land zonder stress en waarin nog plaats is voor paard en wagen, een land waar de tijd soms lijkt te hebben stilgestaan. Ook is Hongarije kwa prijs een goed alternatief voor vele andere landen. Hongarije doet ons hart sneller slaan en graag willen we u laten kennismaken met dit land in al zijn facetten.

De vakantiewoningen liggen in het dorpje Monyoród, tussen Pécs en Mohács, in het zuid-westen van Hongarije. Het golvende landschap met weidse uitzichten en prachtige bossen leent zich voor vele activiteiten maar ook voor lekker luieren en bijkomen van uw drukke, dagelijkse werkzaamheden. Aan Hongarije, het huis en uw gastvrouw / gastheer zal het niet liggen om u een geweldige vakantie te bezorgen. Ons doel is tenslotte dat u tevreden, uitgerust en vol mooie verhalen terugkeert naar huis.

In ons prachtige dorp verhuren wij al vanaf 2011 vakantiehuis "Casa Mama". Vanaf 2017 hebben wij er een tweede vakantiehuis aan kunnen toevoegen. "Freitag Pince" is de naam van dit pittoreske huisje, een voormalige wijnkelder welke is omgetoverd tot een geriefelijk vakantiehuis met veel sfeer.

Wij wensen u veel plezier bij het lezen van onze website waarop we hebben geprobeerd om u zoveel mogelijk informatie te verstrekken. Toch zullen niet al uw vragen zijn beantwoord. Neem daarom gerust contact
met ons op. Onze contactgegevens vindt u op de contact pagina van deze website.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu