Leuke en nuttige links - Vakantiehuisjes in Hongarije - Casa Mama en Freitag Pince

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Leuke en nuttige links

Informatie over de omgeving van uw vakantiewoning in Hongarije

Hieronder vindt u een aantal handige links die u meer informatie geven over uw omgeving bij uw vakantiehuisje in Hongarije.

- Hongaars kinderplezier in Hongarije. Op deze site vindt u allerlei activiteiten welke u in de omgeving van uw vakantiehuis kunt doen.

- Halasi Pince in Villány Hongarije. Volgens ons het beste restaurant in de omgeving wat kan ijveren met de betere restaurants in Nederland tegen een scherpe prijs. Prachtig terras en mooie kelder waar u heerlijk kunt eten. Villány is het centrum van de wijnstreek. U kunt hier in verschillende wijnkelders de heerlijkste wijn proeven. Het ligt ongeveer 17 kilometer van uw vakantiewoning.

- Villanyiborvidek. Op deze site vindt u het actuele overzicht van activiteiten in Villány, Siklos en Harkány. Dit culturele programma laat zien wat er in de verschillen de maanden te doen is variërend van klassieke concerten tot wijnfestivals.

- Pecs.varosom. Op deze site een zeer uitgebreid overzicht van festivals, concerten en vele andere activiteiten. Deze site is in het hongaars maar met google vertalen is er wel wijs uit te worden.


Informatie over Hongarije

- Hongarije startpagina. Op deze pagina vindt u veel informatie over Hongarije.

- Most magyarul! Tweetalig Hongarije Magazine met allerlei informatie over actuele  activiteiten.

- Hongarije vandaag. Nieuwssite over Hongarije.

- Koers Hongaarse forint. De forint is de munt van Hongarije. Klik op de link voor de actuele koers van de forint ten opzichte van de euro.

- Hongarijevakantie.jouwpagina
. Een site met blogs, reisverhalen, toeristische informatie, overnachtingsadressen voor onderweg en nog veel meer.

- Vakantieboekenbijnederlanders
. Een leuke link voor als het concept van deze vakantie u bevallen is. Op de site vindt u een overzicht van Nederlanders in het buitenland die een accomodatie
 ter beschikking hebben voor vakantie doeleinden.

- Vakantie-hongarije.goedbegin. Op deze pagina vindt u eveneens de nodige informatie over Hongarije. Diverse blogs van Nederlanders die leven in Hongarije geven een mooi beeld over Hongarije.


Informatie over het reizen in Hongarije

- Autobaanvignet Oostenrijk. Als u met de auto naar uw vakantiewoning rijdt moet u in Oostenrijk een autobaanvignet hebben. Op de Anwb site vindt u hierover de mogelijkheden en kunt u ook bestellen.

- Autobaanvignet Hongarije. Ook in Hongarije moet u voor de autobaan een vignet hebben. Op deze site vindt u meer informatie hierover. U kunt het vignet ook online kopen.

- Elvira treinplanner. Hongaarse NS. Mocht u met de trein willen reizen in Hongarije dan is dit een handige site.

- Hotel Zamecek. Een mooie overnachtingsmogelijkheid als u op weg bent naar uw vakantieadres. Een prachtig, betaalbaar hotel gelegen in zuid Bohémen in Tjechië, vlak aan de grens met Oostenrijk.

- Gehoorbescherming in het vliegtuig of op de motor. Een tip voor mensen die ons per vliegtuig willen bezoeken of bij ons ter plekke willen motorrijden is wellicht om eens te kijken op deze site voor de juiste gehoorbescherming. Dit kan een boel ellende voorkomen.


Links die wij graag onder uw aandacht willen brengen

- Jansen & Jansen Buitenkoken. Wellicht heeft u bij ons of elders in Hongarije kennis mogen maken met de Hongaarse manier van buitenkoken. Op deze site kunt u deze wijze van buitenkoken ook bij u in de tuin beleven. Op deze site vindt u alles wat u nodig heeft hiervoor.

- Seniorenweb. Deze site is gemaakt door mijn zwager die ons geweldig geholpen heeft met onze site. Belt u hem gerust voor ondersteuning of cursus.

- Firma Slijkhuis. Hier halen wij al ons voer, speeltjes, botten etc. voor onze hond Luca. Luca glimt, glanst en is elke keer weer dolgelukkig met de overheerlijke botten. Bedankt voor de goede zorgen voor ons en Luca.

- Eiken houten tuinmeubelen. Ons huis, het vakantiehuis, tuin, etc. staat er vol mee. Duurzaam en kwalitatief goed. Bezorgd bij u thuis. Ja... ook in Nederland.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu