Prijzen voor het huren van de vakantiewoningen in Hongarije en de voorwaarden waaronder - Vakantiehuisjes in Hongarije - Casa Mama en Freitag Pince

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Prijzen voor het huren van de vakantiewoningen in Hongarije en de voorwaarden waaronder

Algemeen

Bij de verhuur van de vakantiewoningen onderscheiden wij twee seizoenen, hoogseizoen en laagseizoen. Onder het hoogseizoen vallen de maanden juli en augustus, de meivakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie. Alle niet genoemde perioden worden als laagseizoen beschouwd.

Onder de verhuur van de vakantiewoning wordt gerekend het gebruik van de woning, inrichting, inventaris, gas, water, elektra, bedlinnen, keukenlinnen en het verwarmde zwembad bij "Casa Mama" (vanaf 1 mei tot en met 30 september).
Niet inbegrepen in de huurprijs is het gebruik van badlakens. Hier dient u zelf zorg voor te dragen. Het gebruik van openhaardhout wordt op basis van verbruik afgerekend. Ook de eindschoonmaak is niet inbegrepen.

De vakantiewoningen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Uw woonkamer wordt in dit geval ingericht als derde slaapkamer. Mocht u met meer dan 4 personen zijn, kunt u het beste even contact  met ons opnemen of dit mogelijk is. Het zal met name afhangen van de samenstelling van uw groep en of gezin en de mate van gewenste privacy.

U kunt over de vakantiewoning beschikken vanaf 15.00 uur op de eerste dag genoemd in uw huurcontract. De woning dient verlaten te worden voor 11.00 uur op de laatste dag van de huurperiode. Mocht dit niet uitkomen, kunnen hier, indien mogelijk, andere afspraken over worden gemaakt.

Op de dag van aankomst ontvangen wij u met een hapje en een drankje met aansluitend een warme maaltijd zodat u gelijk aan uw vakantie begint. In uw vakantiewoning treft u de benodigde boodschappen aan voor uw eerste dag.


Prijzen per week "Casa Mama"

 

2020

2021

 

Hoogseizoen

625 euro

625euro

Laagseizoen

500 euro

500 euro

Eindschoonmaak

65  euro

65  euro

Prijzen per week "Freitag Pince"

 

2020

2021

 

Hoogseizoen

475 euro

475 euro

Laagseizoen

395 euro

395 euro

Eindschoonmaak

65  euro

65  euro


Naast de bovengenoemde prijzen wordt een borg gevraagd van 100 euro. Deze wordt na de vakantieperiode onder aftrek van verschuldigde kosten (zie hiervoor het huurcontract) terug gestort.

Voor alle overige voorwaarden wordt verwezen naar het huurcontract.

Tenslotte vermelden wij dat voor langere huurperioden aparte prijsafspraken gemaakt kunnen worden. Vraag ons gerust.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu