Hoe bereikt u uw vakantiehuis in Hongarije - Vakantiehuisjes in Hongarije - Casa Mama en Freitag Pince

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hoe bereikt u uw vakantiehuis in Hongarije

Als u het bord ziet dat op de foto hiernaast wordt afgebeeld, kunt u het niet meer missen. U bent nog slechts op 3 kilometer van uw bestemming verwijderd. De weg die u inslaat leidt naar het dorpje Monyoród in Hongarije.
Het dorpje is het eenvoudig bereikbaar vanaf de autoweg M6. Deze loopt van Pécs naar Boedapest. U neemt de afslag Boly - Szederkeny, ongeacht van welke kant u komt. Aan het einde van de afslag slaat u links af. Wederom ongeacht u van de kant van Pécs of Boedapest komt. Deze weg volgt u tot u tot het einde. Dit is al na ongeveer 750 meter. Aan het einde slaat u links af. U rijdt nu op de 57. Deze volgt u ongeveer 1500 meter. Na 1500 meter ziet u het bordje zoals hiernaast is weergegeven staan. Hier slaat u rechts af. Deze weg volgt u tot in het midden van het dorp. U komt uit op een plein waar u rechts aanhoudt. Dit is de Petöfi Sandor Utca. Na ongeveer 200 meter bent u bij uw vakantiewoning gearriveerd.

Monyórod

Overnachten

Als u met de auto komt vanuit Nederland is het wellicht te ver om deze afstand in één keer te overbruggen. Een prachtige overnachting kunt u boeken in Wernstein, gelegen op de grens van Duitsland en Oostenrijk. De familie Peterbauer heet u van harte welkom in zijn hotel. Als u op de link klikt, komt u op de website terecht van dit prachtige hotel wat uitkijkt over de Inn. U kunt dit hotel bereiken op nummer 0043-77136608. Als u vermeldt dat u onderweg bent naar de familie Jansen in Hongarije dan zullen zij hun best doen om een mooie kamer of appartement voor u beschikbaar te hebben.
Een mooi alternatief is Hotel Zamecek. Dit is gelegen in Tjechie vlak boven de oostenrijkse grens. Zeker als u uw reis als vakantie beschouwt en niet als een noodzakelijk kwaad is het hier prachtig vertoeven. Het hotel is gelegen in een prachtige omgeving waar u zich ook zeker een paar dagen kunt vermaken. Het hotel kent Nederlandse eigenaren en u kunt hen telefonisch bereiken op nummer:
(00420) 380 727 569. Voor mij informatie verwijs ik naar hun website. Klik hiervoor op de link of kijk op de pagina leuke en nuttige links. Ook zij zullen hun uiterste best doen als u vermeldt dat u op weg bent naar ons in Hongarije.

Met het vliegtuig

Als u er voor kiest om per vliegtuig naar Hongarije te komen is dit natuurlijk ook mogelijk. Onze ervaring is dat een ticket via Wizzair vaak de goedkoopste is. Natuurlijk kunt u ook boeken via andere vliegtuigmaatschappijen. U landt op Budapest airport en vanaf daar is het nog ongeveer 2,5 uur naar uw vakantiewoning in Monyoród Hongarije. U kunt bij ons een transfer boeken. Wij verzorgen voor u het transport van en naar uw vakantiewoning. De kosten, die wij u hiervoor in rekening brengen, zijn 100 euro.
U kunt ook op het vliegveld een auto huren welke u naar uw vakantiehuisje brengt. Er zijn vele mogelijkheden om daar een auto te huren. Economy car rentals is een van de aanbieders waar u een auto kunt huren. Zowel voor de vliegtickets als voor het huren van een auto geldt dat vroeg boeken vaak voordeliger is.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu